...supporter...

Thursday, August 11, 2011

A, B, C until Z

sangatlah tidak gembira untuk hari semalam.. adoi.. perasaan yang membuatkan saya tidak selesa... saya akan mula masuk kelas A, B, C **semput la pulak nak sebut semua huruf, so kita singkatkan la ya... sehinggalah ke huruf yang terakhir iaitu Z.. bermula hari nie even though dari kecik mama dah ajar tapi tak pernah amik kisah.. *sori mama.. heheh~ empat huruf sebagai pengenalan ialah LIFE... actually semalam terkesima, terkejut, tersedar, terperasan, terasa dan bermacam-macam lagi yang TER secara tak sengaja dan tanpa ditegur oleh sesiapa melalui post wall orang lain, status orang lain... **tepuk dada, tanyer sakit tak... hehe~ ape yang saya cube maksudkan disini??? ada orang nak teka tak?? **teeeetttt... masa dah habis... oke, kiter teruskan dengan maksudnyer yea kawan-kawan sekalian.. perkara yang cube saya sampaikan ialah GIVE & TAKE.. life is not PERFECT.. sometimes i let things go on but then i cannot adapt it later... i try to control on everything until other people feel bad and hurt sometime... **feel like i am a murder.. nak sorok diri dalam cengkerang kura-kura..  people not perfect and we learn and keep learn in life so inilah yang dipanggil proses pengajaran dan pembelajaran.. **ceh, macam bagi ceramah dekat budak-budak sekolah la pulak kan.. heheh~ untuk mereka diluar sane yang berasa terluka (hahha) i'm really sori... semua orang nak berada dalam keadaan baik dan teratur, am i rite?? tapi dalam masa yang sama people make mistakes tanpa sedar.. honestly i am a bit complicated... so i really-really need someone that really can support me & bersabar.. i try to makes changes and it may takes time a bit... my journey never ends but inilah permulaan my journey yang sebenarnya... **kawan-kawan jangan salah sebut yea.. JOURNEY bukan johnny's ;))  so gadis, FITE IT!!! FITE IT!!!

4 comments:

Yana Farinha said...

hye... nice blog... dah folo awk.. jom singgah blog kita. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

mIss ♡ AtuL said...

ye btol life must go on dear..keep up smga kita berjaya!!fighting!

g4dyz.h34rt said...

yana: tq ;))

g4dyz.h34rt said...

atul: chayokk.. chayok.. ;))