...supporter...

Saturday, August 13, 2011

adakah ini

pagi-pagi sabtu nie dah menapak dekat ofis.. jam 7.30 dah sampai ofis **awalkan?? hehhe... kenapalah hari-hari yang suram lagi tak bermaya nie kene keje.. adoi... sejak semalam saya rase sangat berbeza dalam hidup terutama tentang perasaan... ** PERASAAN bukan perasan oke.. so hari nie saya rasa macam nak share satu perasaan yang saya dah mula dapat detect dekat diri saya.. **dah macam sakit pulak ayat nie... satu perasaan yang kita takkan pernah duga bila ia akan datang dan bila pula ia pergi... if dulu hidup dirasakan penuh kaler-kaler yang berwarna-warni tapi kini rase macam warna-warna tue dah luntur kene rendam dengan clorox... if dulu perasaan berbunga-bunga tapi kini rasa macam pokok kering yang hidup segan mati tak mahu... dulu pantang dengan bunyi fone **kadang bunyi fone orang lain tapi saya gak yang kelam-kabut amik fone.. oke, sambung balik...  mesti tinggal semua kerja sebab dahulukan message yang datang tapi sekarang telefon tue dibiar jer tanpa dibalas mesage yang sampai.. dulu, bila ada panggilan masuk, beria-ria nak angkat tapi sekarang buat tak tahu jer kadang-kadang..  **jimat kredit si pemanggilkan.. hehe~ dulu fone batery sentiasa penuh tapi sekarang sampai batery mati terus baru nak cas.. **kadang xcas pun, bila nak guna baru la kelam-kabut nak cas.. if dulu ada morning wish & nite wish tapi sekarang dah xperlu semua tue.. **jimat lagi kredit.. dulu fone sentiasa ada disisi tapi sekarang tinggal jer fone merata-rata sampai cari tak jumpe... dulu jam dah menunjukkan pukul 3, mata masih segar tapi sekarang kalau boleh lepas jer berbuka nak tidur terus... ouh hidup, kuatkanlah diri saya... saya sangat-sangatlah tertanya, ADAKAH INI yang perlu dilalui oleh saya???
**maaf 

5 comments:

mIss ♡ AtuL said...

kita akn berubh seiring dgn persekitaran n masa,,pe yg kamoo rasa mcm tula sy rasa..same:)really...lumrh idup...

Heidi Shafiq said...

kebahagiaan hidup bukan hanya pada cinta semata-mata.. :)

g4dyz.h34rt said...

atul: ye tapi kadang-kala pembaharuan itu susah kita nak adapt.. tq awak

g4dyz.h34rt said...

heidi: memang betul tapi semuanya berkaitan dengan perhubungan... btw, tq awak ;))

g4dyz.h34rt said...

heidi: memang betul tapi semuanya berkaitan dengan perhubungan... btw, tq awak ;))