...supporter...

Monday, August 15, 2011

ramadhan wiff ksya

last friday nite my sista ksya telah berjaya memboloskan dirinya di dalam bus plusliner menuju ke kuantan jam 9 malam... hahha.. **she coming here  ;))  so malam tue dengan mata yang ala-ala sexy **sleepy** saya pun menghidupkan enjin kereta untuk menjemput my sista... **xpayah nak berkarpet merah sangat la kan..** so meneruskan perjalanan dengan gear reverse sebab parking kereta xbetol petang tue.. heheh.. tenkiu kepada my housemate yang sudi menemani saya sepanjang perjalanan ke kuantan.. **firstly nak pergi sorang then bulu roma macam dah terpacak jer biler teringat cerita macam-macam dekat highway tue** so bergeraklah dengan sopan-santun ke kuantan sekitar jam 10 malam selepas solat terawih.. so on saturday evening tue pergi tunas manja beli barang-barang untuk masak berbuka.. antara hidangan berbuka untuk hari sabtu yang lepas ialah ayam masak merah, udang celup tepung, telur dadar mayonis, tomyam dan sayur campur.. **amacam, rase lapar tak?? haha.. oooppsss sori** then planning untuk ke kuantan lepas berbuka sebab nak beli ticket untuk my sista balik kl on sunday... duduk dekat terminal dengan megahnya sampai dua jam i guess sebab kaunter tutup.. adoi geram betol... lepas dah dapat ticket my sista, looking my ticket pulak untuk balik raya.. **settle dengan ticket**.. after that, me and my sista look forward untuk mencari goodies syawal for my family.. **wink wink** tersangatlah gembira bershopping untuk my family wiff my sista... this is my first raya beli stuffs untuk the whole family wiff my own money.. **titik peluh sendiri tue.. sangat gembira** masih ada beberapa perkara yang belum disettel untuk syawal & ramadhan nie.. antaranya ialah
1. hotel booking
2. goodies bag untuk family
3. wrap papers
4. duit raya
5. zuha syawal trip
6. othmanzainab gathering
7. hj yasin FD
8. mr.hubby's raya preparation

ouh tersangatlah banyak yang perlu diambil perhatian... yang pasti hotel booking akan cube untuk disettlekan hari ini or esok... untuk items 2, 3 dan 4 akan di KIV sebab waiting for my sista.. items 5 & 6 tengah berlangsung sekarang melalui FB chat dan SKYPE messaging.. item no. 7 not in my head lagi and the last item no. 8 **i'm too excited for this ever** 
make a move now.. JOM... 

No comments: