...supporter...

Friday, June 15, 2012

triffle

happy friday all  :))  pagi nie sedar jam 7.45.. ape lagi, kelam kabut gile.. mandi and pakai kemeja pergi fac hari nie.. nak iron baju kurung memang la tersangat tak sempat *malas actually* hahahah~ muke plak memang pakai bedak semata-mata without any make up.. then jam dah 8 lebih so anta mesage awal-awal dekat classmates (nisa and yana) minta reserve tempat untuk aku.. ye la, takot nanti xde tempat, dah la nak kene tunggu bus rapid kat bawah.. if bus rapid lambat macam mane?? buku pun tak kemas lagi kot.. hahahah~ beautiful kan dapat jadi student nie. hahahaha~

malam tadi cite seindah sakura episode last.. even aku tak follow up sangat cite tue tapi layan je la kan.. so sambil-sambil tengok cite seindah sakura, aku pun bersiap untuk keluar dengan WNJ.. jam 7 lebih die dah text aku cakap die on the way.. mak ai, terkejut aku.. awal plak aku rase.. then mule la fikir bukan-bukan.. rase macam die terkejar-kejar sesuatu je so serba-salah jugak la aku kan sebab petang semalam aku minta die bawa aku g beli barang untuk buat triffle... *dalam hati menyesal pun ada* ye la, die dari klang terus shoot amik aku kat shah alam.. *marah diri sendiri* tapi die cool je so itu membuatkan aku rase lega sangat.. #thankyou  :))  so around 8 die dah sampai apartment aku.. then we move on g giant dekat seksyen 7, belakang uitm nie je.. die teman aku beli barang-barang yang masih tak cukup untuk buat triffle... discuss, comments and macam-macam la.. ada idea yang bernas tapi yang melawakkan lagi banyak.. comel sangat.. *tetibe teringat time diploma dulu.. bertapa masa banyak mengubah aku dan hubungan aku* wink wink.. after dah settle beli barang, die bawa aku makan dekat klang.. pas makan around 11 p.m. something, die hantar aku balik... actually aku kesian sangat kat die.. *sorry awak* pas balik tue terus masuk dapur and mulakan tugas untuk siapkan triffle... fone pulak letak dalam beg so tak sedar die text aku... around 2 pagi macam tue baru settle and baru aku noticed die punyer text.. heheheh~ *sorry again awak*  malam tue aku dah serba tak kene sebab risau triffle aku tak jadi, then takot je semut beratur minta nasi tambah.. hahahah~ so inilah hasil tangan aku yang tak seberapa... hehehe~ 
pandangan atas
 pandangan sisi
 pandangan sudut
triffle detail
pengakhiran

itu sahaja dari aku untuk entry triffle nie... 
special #thankyou untuk beloved amim and awak  :))
selamat menjamu selera.. 
#bighugs 


No comments: