...supporter...

Saturday, December 31, 2011

end of 2011

dah nak dekat hampir jam 12 tengah malam 2011, banyak wishes new year yang aku dapat melalui sistem pesanan ringkas dan telefon mudah alih... **rase macam artis je.. hehehe** terima kasih kepada mereka-mereka semua yang sangat mengingati aku... **thank you untuk wish yang awak-awak semua bagi ya** ada jugak wish yang aku tak sangka akan dapat malam nie... actually harap wishes dari orang lain tapi dapat dari orang yang tak disangka.. tak pe la, rezeki namanya... bila kita sayang seseorang, tak sama dengan orang yang sayangkan kita kan?? untung orang sayang kita dari kita sayang orang.. betol tak??  **jap-jap, macam da lari dari entry je.. hehehe~**  actually wish tue tak de la penting sangat cume perasaan bila dapat wish tue akan jadi berbeza.. orang tanya azam tahun baru apa??? **bole tak nak cakap kalau azam tahun baru nie saya nak sayang diri sendiri lebih dari orang lain... hehehe~** azam tue sentiasa ada walaupun bukan pada tahun baru... setiap orang inginkan yang terbaik, same goes to me too.. syukur alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan meraikan kedatangan 2012 malam nie... bila esok masih tak pasti, semoga hari ini diberkati... sedih cikit malam nie tapi tahun baru itu akan tetap hadir untuk menemani... tak pe, now it's your turn.. roda selalu berpusing, yang atas tak selamanya kekal di atas... :)) semoga tahun baru 2012 memberi aku lebih kekuatan dan kesabaran.. memperbaiki kekurangan, tidak lupa pada kelebihan...

notakaki: terima kasih banyak-banyak untuk malam nie <3 ...

No comments: