...supporter...

Friday, January 13, 2012

da lapuk

hello readers..  **ada readers ke yang menyinggah blog aku nie??** btw, happy belated new year.. lame sangat rasanya tak update dekat blog nie.. last update TAHUN LEPAS kot..  hehhe~ anyway, everyday buka blog nie cume seru tak sampai lagi untuk update.. hehhe~ lately aku banyak makan hati... **tue yang aku keding, kurus tak gemuk-gemuk..hahah~** tak kesa la makan hati or makan hempedu, yang penting aku sebenarnya tengah belajar untuk hidup.. **ayat comel tak?? hehhe~** selama ni bukan tak hidup cume hidup banyak bergantung dengan mesin pernafasan hidup.. tue yang baru nak start balik dari mula.. hahah~ so far oke je life aku untuk tahun baru nie.. **jiwa remaja biase la, enjoy sakan la... kuar sane, kuar sini tapi pandai-pandai adjust la.. hehehe~** kesibukkan adalah perkara yang aku sedang cuba bina dalam kehidupan seharian aku... kesukaan adalah perkara yang aku cuba buat untuk hilangkan segala rasa.. actually aku x tao nak story ape.. **belum bersedia nak share lagi kot.. macam ayat artis je.. rase nak bagi pangpang je kat muke aku nie** hehheeh~ xpe la, at least ada jugak entry merapu yang aku update... to oll readers, you got another 12 months, 52 weeks, 365 days, 8,760 hours, 525,600 minutes, 3,153,600 seconds of struggle, growth, progress & experiences..  good luck olls  :))  hehhehe~ wait for next entry ya  :))

No comments: