...supporter...

Wednesday, July 27, 2011

counting

de coming thing dat i start counting is a fasting month.. by de way, happy fasting month soon to all... RAMADHAN datang lagi untuk kali yang ke-21 (for me).. wishing dis ramadhan will give me more blast in my life... badly speaking, celebrating ramadhan wiff myself... no family, no hubby, no bestfriend, no classmates, no housemate... last year & two last years celebrating wiff friends and hubby but not dis year... hopefully, i can go through all dis wiff full of my heart... start my 1st ramadhan alone really makes me sad... sekarang dah start plan untuk isi duit rayer for my family and hubby's family... heheh... macam2 plan yang hendak dilakukan for dis year even celebrate ramadhan sorang2 pun... hopefully i can fulfill at least half of the wishes... fite it!!! fite it!!!  

i miss them
 de sibling
 miss my beloved papa & mama
my gff... 
my craziest buddy ever
other crazy buddy 
my housemate
my course mate 
& de most i miss, my hubby... 

6 comments:

mIss ♡ AtuL said...

me too..i miss all de moment...everything!

az~az said...

hey u....rasa sedih bila baca bee punyer post dis time..tambah plak dgn muzik background yg bleh buat air mata jatuh bertimba2..hehehe..anyway selamat berpuasa jgk untuk bee...tc of urself....wanie rindu kenangan kt bersama even mcm2 yg jd sepanjang kt kat kuantan.....wanie nak mintak maaf byk2 kat bee....sori for everything...love u my frenz....

g4dyz.h34rt said...

atul: ya, everything... really miss it out!!!

g4dyz.h34rt said...

wanie: a big sori for u.. tq for everything friend.. walau jauh, kenangan itu tetap ada.. walau tak nampak dimata, ia ada di hati ;)

FYA PELANG! said...

sibling tu :) mate terfokus di situ :( seseorang yang suda jauh. adoi :|

g4dyz.h34rt said...

fya: something happen for reason