...supporter...

Sunday, May 27, 2012

belated birthday

khamis malam keluar celebrate my another belated birthday.. *guling-giling happy* jam 8 malam, WNJ da sampai dekat baiduri.. terkekek-kekek aku keluar rumah, kelam kabut gile sebab cari wallet tak jumpe sebelum tue.. hehehe~ malam tue we guys g makan dekat area klang.. tak silap tempat tue dekat kuala kuantan, klang.. best sangat sebab tempat makan dia santai and relax.. not too formal.. *wink wink*

lepas makan malam around 10 p.m. we guys gerak balik then suddenly dapat offer untuk g uptown shah alam so aku pun on je la memandangkan awal lagi.. so we guys pun gerak g uptown dekat seksyen 24... ronda-ronda, pusing-pusing and jalan-jalan kejap dekat uptown.. tak shoping apa-apa pun cume beli satu pin tudung gambar bunga kaler putih.

then we guys gerak balik baiduri tapi on de way nak dekat sampai seksyen 2, jumpe plak mcd then pusing round the box, patah balik pergi mcd and drive-thru ice-cream... finally dapat jugak makan ice-cream.. hehehe~ sedap gilos.. #awesome sangat-sangat.. we guys gerak g padang shah alam and makan ice-cream dekat sane..  really #awesome belated birthday celebration...
till next post, see ya...

No comments: