...supporter...

Saturday, November 12, 2011

hair cut

rasa macam lama je tak update blog nie... so salam sabtu untuk semua.. hehehe... hari nie keje half day then balik rumah tunggang terbalik sambung tengok movie korea again love.. finally habis jugak tengok movie nie.. hehehe... suke sangat tengok pelakon lelaki yang pegang watak lee minsu dalam filem nie.. hehe.. so malam tadi lepas je mandi terus blogwalking.. air dekat sini tak nak sejuk pulak.. dah la hujan dari petang tadi around 3 sumting.. then nie baru behenti... sangat lebat ditambah dengan guruh.. memang la takotkan, sorang2 plak dekat rumah...

semalam semua orang sibuk dengan tarikh 11/11/11 and sape sangka aku pun terlibat dengan tarikh nie.. hahah.. **macam buat bende besar je kan??** actually semalam potong rambut and xde kene-mengena pun dengan tarikh tue, just kebetulan.. so nak tengok my new face?? ada yang cakap comel and ada yang cakap a bit weird.. hehehe.. xkisa la, janji potong.. i guess i like it much...  jom kite tengok..
wiff mr.smurf
miss messy
so how is it?? jom ketawa comel ramai2...  hahaha...

No comments: