...supporter...

Tuesday, December 18, 2012

test

from right side aku dah boleh nampak habuk yang setebal 5 inci *nak lawan high heels aku* and from left corner aku da nampak hasil kerja seni yang sangat unik dari en.spiderman yang sedang bermaharajalela dekat blog aku.. hahahhah~ by the way, belated welcoming december 2012... lama sangat tak menjenguk blog aku nie.. really busy these past few weeks and till now i'm still busy tapi dah ketagih sangat nak exercise jari-jemari aku yang tak berapa nak runcing nie.. hehehehehe~ so, dis week gonna be week last before study week begin for final examination.. seriously aku rasa tak sabar nak habiskan minggu nie and nak cuti terus, xnak amik final paper... kihkihkih~ so today i'm done with two test which ethics and critical thinking.. the coming tomorrow gonna be tough because law paper sedang menunggu dengan senyuman lebar bersama dimple yang paling menawan dengan harapan akan membuatkan corporate and policy studies student happy forever.. ouh noooo!!! semangat yang tersangat kental di samping usaha yang tinggi menggunung diperlukan dengan segera... tiada soalan bocor... nota, text book, slides and tutorial question disediakan... *macam advertisement cari penyewa* lalalalalalalala~ but now buku x bukak pun, buat bende lain je lebih... *kuciwa dengan diri sendiri*... now, i'm off to lunch.. till then, xoxo... 

bestnya kalau otak aku macam tue.. tak payah banyak2 kali baca buku...
sure sekarang bole g bersantai dekat bali bersama pakej percutian 3 hari 2 malam untuk dua orang secara percuma.. hahahah~



1 comment:

Razil Tahir said...

boleh plak kan? hahahahahaah
kelakar!